Wilgenmat concour op rol H175 x L300 cm
Wilgenmat concour op rol H175 x L300 cm

Wilgenmat concour op rol H175 x L300 cm

€30,00
€36,30 Incl. btw
Op voorraad
Afmeting: H175 x L300 cmVerpakking afmeting: ca. Ø30 x 175 cm (meer info zie onder) Lees meer
Levertijd0 - 6 werkdagen
Voorraad38
Altijd scherp geprijsd!
Snelle levering in Benelux
Uitstekende klantenservice
Beoordeeld met een 10

Klantbeoordelingen

1000 beoordelingen

Wilgenmat Concour op rol

Wilgenmatten met een chique uitstraling op rol. De wilgenmatten zijn gemaakt van lichtgekleurde wilgentenen van hoogwaardige kwaliteit. Deze wilgenmatten op rol zijn een natuurproduct en dus onbehandeld. Dicht op elkaar geweven wilgentenen door middel van gegalvaniseerd ijzerdraad. Onderlinge tussenafstand van de ijzerdraden is 10 cm.

Afmetingen wilgentenen op rol:

  • Dikte wilgentenen mat: 5 - 10 mm.
  • Lengte wilgentenen mat: ca. 300 cm*.

De wilgenmatten zijn ideaal om klimplanten in te laten groeien en bieden u gemakkelijk en snel privacy. Deze wilgenmat op rol is gemakkelijk te bevestigen op bijvoorbeeld betongaas d.m.v. gegalvaniseerd ijzerdraad. De wilgenmat is eenvoudig zelf op maat te maken, zowel in de hoogte als in de breedte. De wilgenmat kunt u op de gewenste hoogte afzagen of afknippen met een snoeischaar. De breedte van de wilgentenen op rol kunt u aanpassen door het ijzerdraad op de gewenste breedte af te knippen met een nijptang.

Tip: zorg ervoor dat deze wilgenmat plm. 5 cm vrij boven de grond bevestigd wordt. Hierdoor verlengt u de levensduur ervan.

* Deze wilgentenenmat is een natuurproduct waardoor de afmetingen van de rollen kunnen afwijken van de gestelde maat. Hieraan kunt u geen rechten ontlenen.