Tuinschermen

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - 39,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - 59,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 59,50
Tuinschermen

Tuinschermen in verschillende houtsoorten koopt u bij Haagjekopen! Onze tuinschermen van hoge kwaliteit zijn leverbaar in afmetingen van 180 bij 180 cm. Tuinschermen zijn in verschillende houtsoorten verkrijgbaar, namelijk in douglashout, hardhout en geïmpregneerd naaldhout. Ook zijn er trellisschermen in verschillende houtsoorten leverbaar. Deze schermen kunt u makkelijk laten begroeien met een groenblijvende klimplant. 

Hardhouten tuinschermen

Hardhouten tuinschermen zijn erg duurzaam, zeker in combinatie met hardhouten of betonnen schuttingpalen. De hardhouten tuinschermen worden gemaakt uit 15 verticale hardhouten planken en 2 hardhouten tussenplanken. De 15 mm dikke planken van de hardhouten tuinschermen zijn glad geschaafd met een v-groef.

Houten tuinschermen

Voor houten tuinschermen bent u bij Haagjekopen aan het juiste adres! Geïmpregneerde houten tuinschermen zijn er in verschillende kwaliteiten. Ook zijn er lariks douglas houten tuinschermen in voorraad voor een scherpe prijs. Alle houten tuinschermen zijn RVS geschroefd voor een duurzame en stevige tuinschutting.

Gaaspaneel

Op zoek naar een gaaspaneel voor uw tuin? Gaaspanelen zijn bij Haagjekopen verkrijgbaar in verschillende afmetingen en maaswijdtes. Ook zijn er geplastificeerde zwarte gaaspanelen in voorraad voor een strakke en moderne uitstraling van uw tuin. Een gaaspaneel plaatst u tussen houten of betonen schuttingpalen. U kunt het gaaspaneel naar keus bekleden met natuurlijke tuinschermen of laten begroeien met een klimplant.

Vragen over de tuinschermen van Haagjekopen?

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over de tuinschermen of andere bevestigingsmiddelen. Bestel gemakkelijk alle artikelen tegelijk voor het maken van uw schutting met tuinschermen. U kunt uw bestelling naar keuze thuis laten bezorgen met onze eigen bezorgdienst of het zelf ophalen bij ons bedrijf in Achterberg.