Hardhout

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - 39,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - 59,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 59,50
Hardhout

Hardhouten palen, regels en planken koopt u bij HaagjeKopen! Op deze pagina treft u ons uitgebreide assortiment hardhout. Hardhout heeft een lange levensduur van minimaal 15 tot 20 jaar. Voor buitengebruik is dit hout erg geschikt. Hardhout is wel gevoelig voor wisselingen in temperatuur, droogte en vocht.

Hardhouten palen

Hardhouten palen zijn gezaagd en geschaafd verkrijgbaar. Ruwe, gezaagde hardhouten palen zijn scherp geprijsd en uitstekend te gebruiken voor een groene afscheiding van betongaas en hedera. Liever geen ruwe plekken en schilfers? Kies dan voor een geschaafde hardhouten paal.

Hardhouten planken

De hardhouten schuttingplanken zijn geschaafd en hebben aan de voorzijde 2 v-groeven. De achterzijde van de hardhouten plank is glad geschaafd met ronde hoeken. 

Een hardhouten schutting koopt u bij Haagjekopen!

Alle hardhouten materialen voor uw hardhouten schutting koopt u gemakkelijk online bij HaagjeKopen. U heeft de keus om de bestelde materialen te laten bezorgen door onze eigen bezorgdienst, of het zelf op te halen bij ons bedrijf. Heeft u een vraag over ons hardhout? Neem gerust contact met ons op voor overleg.