Geïmpregneerd hout

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - 39,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - 59,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 59,50
Geïmpregneerd hout

Voor geïmpregneerd hout bent u bij HaagjeKopen aan het goede adres! Ons geïmpregneerde hout wordt veel toegepast bij de bouw van schuttingen, pergola's of tuinhuizen. Al het geïmpregneerde hout van Haagjekopen is onder KOMO keteldruk geïmpregneerd. Dit betekend dat het wordt behandeld met legale verduurzamingsmiddelen die garant staan voor een lange levensduur. De levensduur van met keteldruk geïmpregneerd hout is 10 tot 15 jaar.

Geïmpregneerde planken

Met de geïmpregneerde planken van HaagjeKopen worden vaak schuttingen gemaakt van horizontale planken. De geïmpregneerde planken zijn bij de levering groen van kleur. Deze groene kleur verdwijnt naar verloop van tijd en dan zal het hout gewoon natuurlijk vergrijzen.  

Geïmpregneerd tuinhout koopt u bij Haagjekopen!

Al uw geïmpregneerde tuinhout koopt u gemakkelijk online bij Haagjekopen. U plaatst de bestelling inclusief tuinpalen en bevestigingsmiddelen, zodat u direct aan de slag kunt. Naar keuze laat u het geïmpregneerde hout bij u thuis bezorgen, of u komt het zelf ophalen op ons bedrijf in Achterberg. Heeft u vragen over ons geïmpregneerde hout en de toepassingen ervan? Neem gerust contact met ons op voor overleg.