Betonpalen en onderplaten

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - 39,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - 59,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 59,50
Betonpalen en onderplaten

Betonpalen voor uw hout beton schutting koopt u bij HaagjeKopen! Onze mooi afgewerkte betonpalen hebben 4 gladde zijden en zijn voorzien van vellingkanten. De bovenzijde van de betonpaal is voorzien van een diamantkop of piramidevorm. De afmetingen van deze sterke betonpaal zijn 10 x 10 cm en heeft aan 2 zijden een uitsparing voor een betonnen onderplaat. Aan de bovenzijde en onderzijde van de betonpaal zitten gaten waardoor u eenvoudig en snel een L-beslag kunt monteren voor bevestiging van de houten tuinschermen. 

Betonpalen schutting

De betonpalen van HaagjeKopen zijn verkrijgbaar in antraciet en lichtgrijs. Doordat de schutting betonpalen 280 cm lang zijn, zijn ze geschikt voor tuinschermen van 180 cm hoog. De dwarsliggers van de tuinschermen zitten op de juiste hoogte van de bevestigingsgaten in de betonnen schuttingpalen. De betonpalen zijn leverbaar als tussenpaal, begin- of eindpaal, hoekpaal en als t- paal. Op deze manier kunt u altijd een schutting met betonpalen maken die u wenst. Bestel deze betonpalen samen met de betonnen onderplaten. 

Onderplaten schutting

Als onderplaten voor uw schutting heeft HaagjeKopen mooi afgewerkte betonplaten met 2 gladde zijden in het assortiment. De betonnen onderplaten zijn voorzien van afwateringsdakje en zijn 184 cm lang. U schuift aan beide zijden 2 cm van de onderplaat in de sparing van de betonpalen. Zo houd u exact 180 cm over voor het monteren van de tuinschermen. 
Betonnen onderplaten onder uw tuinschermen zien er fraai uit, maar het is ook beter voor de duurzaamheid van uw tuinscherm. Hierdoor trekt er minder vocht op doordat het geen grondcontact heeft en zal uw tuinscherm dus langer mee gaan.

Vragen over een schutting met betonpalen?

Heeft u vragen over het plaatsen van uw schutting met betonpalen? Neem gerust contact met ons op voor overleg, er zijn veel toepassingen mogelijk.