Tuindeuren

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - 39,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - 59,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 59,50
Tuindeuren

Tuindeuren in verschillende afmetingen en houtsoorten koopt u bij Haagjekopen! Op deze pagina vindt u een uitgebreid assortiment tuindeuren van goede kwaliteit. Alle tuindeuren zijn voorzien van een verzinkt stalen frame en hebben verstelbare scharnieren. Ook wordt standaard een RVS slot met cilinder en sleutels bijgeleverd. 

Poortdeuren

Poortdeuren zijn bij Haagjekopen verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. Ze zijn verkrijgbaar in geïmpregneerd hout, Douglas hout en in hardhout uitvoering. De poortdeuren zijn in breedtes van 90 cm tot 150 cm verkrijgbaar. Het slot is nog niet in de poortdeur gemonteerd, u heeft de keus om de poortdeur linksdraaiend of rechtsdraaiend te maken. 

Tuinpoort

Bent u op zoek naar een houten tuinpoort? U bent bij ons aan het juiste adres voor een ruim assortiment tuinpoorten van hoge kwaliteit. U besteld uw tuinpoort gemakkelijk samen met bijvoorbeeld tuinhout of schuttingpalen voor uw schutting. Voor het afhangen van de tuinpoort heeft u nog plaatduimen nodig. Deze kunt u los bijbestellen met de rest van uw bestelling.

Schuttingdeur

Bestel nu een schuttingdeur van goede kwaliteit bij Haagjekopen! Kies een bijpassende schuttingdeur bij uw tuinschutting en laat uw bestelling gemakkelijk thuis bezorgen door onze eigen bezorgdienst. U kunt ook zelf uw bestelling ophalen bij ons bedrijf in Achterberg. Heeft u vragen over onze tuindeuren? Neem gerust contact met ons op voor overleg!