Wilgenschermen

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - 39,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - 59,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 59,50
Wilgenschermen

Wilgenschermen koopt u bij Haagjekopen in verschillende hoogtes en kwaliteiten. Wilgenschermen hebben een natuurlijke uitstraling en zijn geschikt als tuinafscheiding of om hoekjes te creëren in uw tuin. De wilgenschermen zijn gemaakt van gevlochten wilgentenen in een stevig frame.

Wilgenschutting

Bent u op zoekt naar een natuurlijke wilgenschutting voor uw tuin? Bij Haagjekopen koopt u een wilgenschutting die aan uw wensen voldoet. Er zijn wilgenschuttingen in voorraad in verschillende maten en kwaliteiten. Zo kunt u kiezen uit wilgenschuttingen gemaakt in een stalen frame of in een luxer houten frame. 

Wilgentenen schutting

Een wilgentenen schutting geeft uw tuin een natuurlijke en rustige uitstraling. Deze schutting is eenvoudig los te plaatse tussen schuttingpalen door het frame met schroefjes vast te zetten aan de schuttingpalen. Een wilgentenen schutting kunt u ook plaatsen tegen een bestaande muur of schutting.
Heeft u vragen over het plaatsen van onze wilgenschermen? Neem gerust contact met ons op voor overleg of meer informatie.