Kastanje hekwerk

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - 39,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - 59,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 59,50
Kastanje hekwerk

Kastanje hekwerk koopt u in verschillende maten bij Haagjekopen! U heeft zowel keus in de hoogte, de lengte van het hekwerk en in de latafstand tussen de kastanjehouten latten. Kastanjehout is een zeer duurzame houtsoort dat bekend staat om een goede weerstand tegen vocht en schimmels. Kastanje hekwerk heeft een gemiddelde lange levensduur van ongeveer 15 tot 20 jaar.

Kastanjehout hekwerk

Kastanjehout hekwerk is heel geschikt als een permanente markering van grenzen in parken, bossen en grote tuinen. Een hekwerk van kastanjehout geeft de omgeving een prachtige uitstraling en landelijke sfeer.

Kastanjehouten hek

Een kastanjehouten hek past uitstekend als toegangspoort bij het bijpassende kastanje hekwerk. Deze hekken zijn leverbaar in 2 verschillende breedtes en hoogtes, bijpassend bij de hoogtes van het hekwerk. Het kastanjehouten hek is gemaakt van een stevig douglas houten frame waarop de kastanjelatten bevestigd zijn. Deze onbehandelde, duurzame hekken worden geleverd inclusief het bijbehorende hang- en sluitwerk.   

Kastanje palen

Kastanje palen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende lengtes, 160, 180 en 250 cm. De palen van kastanje hout zijn geschild en onbehandeld en voor diverse toepassingen te gebruiken. In combinatie met ons kastanje hekwerk adviseren wij een kastanje paal te plaatsen om de 1,8 meter.