Heidematten

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - 39,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - 59,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 59,50
Heidematten

Zoekt u heidematten voor uw schutting of tuinafscheiding? Bij Haagjekopen bent u aan het juiste adres voor verschillende afmetingen heidematten. Heidematten zijn gemaakt van jonge heidewortels van hoogwaardige kwaliteit. De heidematten zijn makkelijk te bevestigen op een betongaas schutting met gegalvaniseerd ijzerdraad. De heidematten op rol zijn ook heel geschikt om klimplanten zoals de Hedera Hibernica in te laten groeien. Ze geven u in uw tuin snel meer privacy. 

Heidematten op rol koopt u bij Haagjekopen!

Heidematten op rol zijn verkrijgbaar in een "Classic" variant van 5 meter lengte en een "Elegance" variant van 3 meter lengte. Het verschil in deze 2 varianten heidematten op rol is de dikte van de mat. De "Classic" is 15 mm dik en de "Elegance" is 30 mm dik. 
De heidematten op rol kunt u zowel in de hoogte als in de breedte makkelijk op maat maken. De hoogte van de heidematten kunt u op de gewenste hoogte afknippen met een snoeischaar. De breedte van de heidemat kunt u aanpassen door het ijzerdraad van de heidemat op rol op de gewenste breedte af te knippen met een nijptang. Heeft u vragen over onze heidematten? Neem gerust contact met ons op.