Bamboematten

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - 39,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - 59,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 59,50
Bamboematten

Bamboematten voor uw tuin koopt u bij Haagjekopen! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo zijn er gespleten bamboematten, maar ook mooie volle bamboematten in de kleuren naturel en black. De hoogwaardige bamboemat black is gemaakt van bamboestokken die van nature donker zijn. 

Bamboe schutting op rol

Bamboe schutting op rol is een 100% natuurproduct en onbehandeld. Ze zijn met een scherpe zaag en nijptang in zowel de hoogte als breedte makkelijk op maat te maken. Bamboe schuttingen op rol zijn eenvoudig te bevestigen op bijvoorbeeld een gaaspaneel of betongaas. U kunt ze daarna eventueel laten begroeien met een groenblijvende klimplant.

Bamboe rol 

De bamboe rollen van Haagjekopen zijn verkrijgbaar in hoogtes van 100, 180 en 200 cm. Ook zijn de rollen gepleten, naturel of in zwart verkrijgbaar. Het advies is om de bamboe rollen ongeveer 5 cm boven de grond te bevestigen. Dit verlengt de levensduur van de bamboe rol.

Bamboescherm

Onze bamboeschermen Dalian Naturel en Dalian Black zijn verkrijgbaar in afmetingen van 100 bij 180 cm en 180 bij 180 cm. Hiermee kunt u gemakkelijk een compleet betongaas of gaaspaneel bekleden. Heeft u vragen over onze bamboematten of het gebruik hiervan? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.