Natuurlijke tuinschermen

Natuurlijke tuinschermen of schuttingen koopt u bij Haagjekopen! U treft op deze pagina een uitgebreide keuze aan in verschillende natuurlijke tuinschermen. Zo kunt u onder andere kiezen uit wilgenschermen, heidematten, boomschorsmatten en nog meer. De verschillende tuinschermen op deze pagina zijn allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. U kunt ze naar keuze laten begroeien met een groenblijvende klimplant.

Natuurlijke schutting

Een natuurlijke schutting geeft uw tuin direct een fijne uitstraling. Het gebruik van deze natuurlijke materialen is ook een milieuvriendelijke alternatief voor andere schuttingen. Voor het maken van deze schermen gebruikt men natuurlijk restmateriaal. Zo kunt u zonder extra boskap op een CO2 neutrale manier uw natuurlijke schutting aanschaffen.

Natuurlijke tuinafscheiding

Een natuurlijke tuinafscheiding zoals heidematten, wilgenmatten en bamboematten kunt u gebruiken om een oude schutting een frisse uitstraling te geven. Ook kunt u deze natuurlijke schermen en matten bevestigen tegen een bestaand hekwerk of met ijzerdraad bevestigen aan uw betongaas schutting. Op deze manier is uw schutting van gaas direct aangekleed en heeft u meer privacy in uw tuin. 
Heeft u vragen over onze natuurlijke tuinschermen? Neem gerust contact met ons op.