sale
Heidemat Elegance op rol H175 x L300 cm
Heidemat Elegance op rol H175 x L300 cm

Heidemat Elegance op rol H175 x L300 cm

€--,--
€--,--
€--,-- Incl. btw
Op voorraad
Afmeting: H175 x L300 cmVerpakking afmeting: ca. Ø40 x 175 cm (meer info zie onder) Lees meer
Levertijd0 - 6 werkdagen
Voorraad3
Altijd scherp geprijsd!
Snelle levering in Benelux
Uitstekende klantenservice
Beoordeeld met een 10

Klantbeoordelingen

1000 beoordelingen

Heidemat Elegance op rol

Grove heidemat op rol. De grove heidemat bestaat uit iets dikkere, jonge heidewortels van hoogwaardige kwaliteit. Deze heidematten op rol zijn een product van de natuur en dus onbehandeld. De grove heidemat op rol heeft dicht op elkaar geweven wortels verbonden met gegalvaniseerd ijzerdraad. De onderlinge tussenafstand van de ijzerdraden is 10 cm.

Heidemat Elegance op rol afmetingen:

  • Dikte heidemat: ca. 30 mm. (niet gegarandeerd zichtdicht)
  • Lengte heidemat: ca. 300 cm*.


Net zoals de andere natuurschermen op rol is ook de grove heidemat verkrijgbaar in diverse hoogte-afmetingen. De heidematten op rol zijn ideaal om klimplanten in te laten groeien. Deze heidemat op rol is gemakkelijk te bevestigen op bijvoorbeeld een gaaspaneel met gegalvaniseerd ijzerdraad.

Deze heidemat op rol kunt u zowel in de hoogte als in de breedte, eenvoudig op maat maken. De grove heide mat kunt u op de gewenste hoogte afknippen met een snoeischaar. De breedte kunt u aanpassen door het ijzerdraad van de heidemat op rol op de gewenste breedte af te knippen met een nijptang.

Tip: zorg ervoor dat de heidemat op rol een aantal cm (10 cm) vrij boven de grond bevestigd wordt. Hierdoor verlengt u de levensduur van de heidemat.

* Deze grove heidemat op rol is zoals eerder gezegd een natuurproduct waardoor de afmetingen van de rollen kunnen afwijken van de gestelde maat. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.