Hedera schutting

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - 39,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - 59,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 59,50
Hedera schutting

Een Hedera schutting is een van de meest populaire tuinafscheidingen van dit moment. In ons assortiment vindt u alle benodigdheden om een Hedera Hibernica schutting te realiseren. De Hedera planten zijn gemakkelijk te snoeien door gebruik te maken van een heggenschaar. Snoei de planten 2 keer per jaar, namelijk in het voorjaar en in het najaar. Doordat Hedera planten ongevoelig zijn voor ziektes kunt u voor een lange tijd genieten van deze duurzame tuinafscheiding. Het is mogelijk om de Hedera schutting het gehele jaar door te planten, maar let er wel op dat u niet aan de slag gaat met het planten tijdens vorstperiodes.

Wat is een Hedera schutting?

Een Hedera schutting is een natuurlijke en duurzame tuinafscheiding welke gemakkelijk te plaatsen is. Het voordeel van onze Hedera schuttingen is dat deze bij aflevering al volledig begroeid zijn en dus direct voor privacy in uw tuin zorgen. De Hedera Hibernica is bestand tegen zeelucht en daardoor ook in omgevingen dicht bij de zee te plaatsen. Daarnaast is deze plantsoort goed bestand stegen ziektes en groeit deze heel gemakkelijk aan. Wilt u direct privacy in uw tuin? Kies dan voor deze duurzame tuinafscheiding.

Het plaatsen van de schutting

Voordat u aan de slag gaat met het plaatsen van de schutting is het noodzakelijk om de 125-130 cm een gat te graven van zo’n 25 x 25 cm. In deze gaten zal u uiteindelijk de schuttingpalen plaatsen voor het bevestigen van de Hedera schutting. Eventueel is het mogelijk om de gaten te vullen met verse potgrond voor extra stabiliteit van de Hedera schutting. Zodra de gaten gereed zijn kan u de houten schuttingpalen in de grond plaatsen. Plaats de Hedera haag tussen de palen en bevestig deze met speciale bevestigingsbeugels. Per haag raden wij aan om vier bevestigingsbeugels te gebruiken voor optimale stabiliteit van de haag. De schutting wordt gekweekt in een gegalvaniseerd gaaspaneel met aan de onderzijde een kweekbak. De tweedelige kunststof kweekbak kunt u aan twee kanten verwijderen tijdens het planten van de haag.

Het onderhouden van de schutting

Ondanks dat een Hedera schutting snel groeit, vragen de planten weinig onderhoud. In principe is het voldoende als u de planten twee keer per jaar snoeit. Eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. Houdt er echter wel rekening mee dat u de planten het beste kan snoeien tijdens vochtig weer. Daarnaast raden wij aan de om planten in droge periodes zo’n drie keer per week water te geven.

Uw bestelling plaatsen bij Haagjekopen.nl

Het is eenvoudig om via onze website uw bestelling te plaatsen. Plaats de producten die u wilt bestellen in uw winkelwagen en reken eenvoudig door middel van één van de beschikbare betaalmethodes. Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 6 werkdagen bij u op locatie af te leveren, maar het is ook mogelijk om de bestelling zelf bij ons af te halen in ons magazijn in Achterberg. Wij leveren onze producten via vrachtwagens die uitgerust zijn met een meeneemheftruck. Hierdoor kunnen wij uw bestelde producten lossen op de plek waar ze goed bereikbaar zijn. U kunt dus binnen no-time aan de slag met het plaatsen van uw duurzame schutting. Voor vragen of meer informatie over de Hedera schutting is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.