https://www.dejonghandelsonderneming.nl/houthandel-en-ijzerwaren/tuinhout-tuinafscheiding/tuinschermen-op-rol/wilgenmatten/Heidematten, wilgenmatten, rietmatten enzovoorts...

Zoekt u een natuurlijke uitstraling in uw tuin, dan bieden natuurlijke tuinschermen op rol zoals wilgenmatten, boomschorsmatten, rietmatten en heidematten een milieuvriendelijk, duurzaam alternatief voor houten tuinschermen.

Voor deze schermen wordt gebruik gemaakt van natuurlijk restmateriaal. Zonder de extra boskap is dit dan ook een CO2 neutrale manier van erfafscheiden. Natuurschermen zijn verkrijgbaar op rol en als kant en klare panelen. U bevestigt de panelen en de schermen op rol aan tussenpalen. Achter natuurschermen op de rol kunt u gaaspanelen bevestigen als extra versteviging (zie betongaas schutting).

 

heidemat.jpg

Afbeelding: Bamboemat Dalian Black - Zwart
 

De levensduur is afhankelijk van het materiaal en de omstandigheden ter plaatse. Gemiddeld ligt de levensduur van natuurlijke schermen tussen de 5-8 jaar. Wilgen schermen en Bamboe (vol) zijn hierbij  kwalitatief gezien de meest hoogwaardige producten. Als het scherm beplant wordt zorgt deze beplanting ook voor extra bescherming van de afrastering. Heidematten en fijne Bamboe zijn zeer geschikt als tijdelijke aankleding van een nog te begroeien schutting.


Grote aantallen nodig t.b.v. project of evenement? Bel of mail ons voor de scherpste prijs!Wilgenmatten SM.jpgHeidematten SM.jpgBoomschorsmatten SM.jpgRietplaten SM.jpgBevestiging matten SM.jpgBamboematten SM.jpg

     

        

     

 

 

Aanbieding

© 2011 - 2019 de Jong Handelsonderneming B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel