Hedera hibernica klimplanten

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - 39,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - 59,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 59,50
Hedera hibernica klimplanten

Hedera Hibernica klimplanten koopt u bij Haagjekopen! Deze snelgroeiende klimop is heel geschikt voor het Nederlandse klimaat. De grootbladige klimop is als klimplant uitstekend te gebruiken voor het begroeien van schuttingen. Als u gemiddeld 5 Hedera Hibernica klimplanten per strekkende meter gebruikt is uw schutting binnen 1,5 jaar helemaal dichtgegroeid. 

Zoekt u planten voor uw Hedera schutting?

Als u een Hedera schutting zoekt voor uw tuin adviseren wij om te kiezen voor de snelgroeiende Hedera Hibernica. Deze klimplant blijft het hele jaar groen en geeft uw schutting een frisse uitstraling. 
Bestel de Hedera Hibernica klimplanten gemakkelijk samen met de andere artikelen die u nodig heeft voor uw betongaas schutting. U kunt de bestelling zelf ophalen op ons bedrijf in Achterberg, maar u kunt ook kiezen om alles thuis te laten bezorgen met onze eigen bezorgdienst.

Klimop schutting maken

Voor het maken van een klimop schutting bent u bij Haagjekopen aan het juiste adres! Bij ons koopt u alles voor het maken van een klimop schutting. Van schuttingpalen en bevestigingsmiddelen tot de bijbehorende Klimop voor uw schutting. De hoogte van onze klimop is 80 tot 100 cm en de plant bestaat uit 3 tot 4 ranken. Door deze maat te gebruiken groeit uw klimop schutting snel dicht en kunt u snel genieten van een mooie groene schutting.