Gaaspanelen

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - 39,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - 59,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 59,50
Gaaspanelen

Bij Haagjekopen bent u op het juiste adres voor hoge kwaliteit gaaspanelen. Deze A-kwaliteit verzinkte gaaspanelen zijn een uitstekend alternatief voor gegalvaniseerde bouwstaalmatten. Onze gaaspanelen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, maaswijdtes en zelfs in de kleur zwart.

Op zoek naar een gaaspaneel voor uw tuin?

Zoekt u naar een hoge kwaliteit gaaspaneel voor uw tuin of schutting? Bij Haagjekopen koopt u samen met de gaaspanelen gemakkelijk alle andere artikelen die u nodig heeft voor het maken van uw betongaas schutting. Zo kunt u bij ons alle bevestigingsmaterialen, schuttingpalen, bevestigingsbeugels en zelfs Hedera klimplanten aanschaffen. U besteld uw bestelling gemakkelijk online of kom langs op ons bedrijf in Achterberg.   

Gaaspaneel verzinkt

Elk verzinkt gaaspaneel van Haagjekopen is gelast uit verzinkte gladde draad. Bovendien zijn het volledig stekloze gaaspanelen, tenzij het anders vermeld staat op onze website. Rondom verzinkte gladde draad, voor hoogwaardige gaaspanelen van goede kwaliteit. De verzinkte gaaspanelen zijn beschikbaar per stuk, maar ook grote hoeveelheden afnemen is geen probleem voor ons.

Gaaspaneel zwart

Ook voor een gaaspaneel in de kleur zwart bent u bij ons aan het goede adres. Een zwart gaaspaneel is duurzaam door de zwart geplastificeerde beschermlaag, maar geeft ook een luxe uitstraling aan uw schutting en tuin. Het gaaspaneel wordt gelast uit een blanke draad en daarna zwart geplastificeerd in de RAL kleur 9005. De zwarte gaaspanelen zijn verkrijgbaar in 2 verschillende afmetingen.