Betongaas onbehandeld

Bezorgtarieven NL (zie per artikel) - vanaf € 1500,00 franco
  • Bezorgtarief 'Doos' - 14,50
  • Bezorgtarief 'Colli' - 39,50
  • Bezorgtarief 'XL-pakket' - 59,50
  • Bezorgtarief 'XXL-pakket' - 59,50
Betongaas onbehandeld

Zoekt u onbehandeld betongaas voor uw tuin of voor het maken van een schutting? Haagjekopen biedt u een uitgebreid assortiment in betongaas wat onbehandeld is. Dit onbehandelde betongaas heeft een lange levensduur als tuinafscheiding. Door de roestige, bruine kleur heeft het betongaas een natuurlijke uitstraling die in tuinen vaak gewenst is. 

Betonmatten

De betonmatten van Haagjekopen hebben een afmeting van 2 x 3 meter en zijn gelast uit blank, geribt betonijzer. Een uitzondering is de betonmat met een maaswijdte van 5 x 5 cm. Deze betonmat is gelast uit gladde draad. 

Bouwstaalmatten

Bouwstaalmatten zijn bij Haagjekopen verkrijgbaar per stuk. Grote aantallen zijn voor ons ook geen enkel probleem. U besteld de bouwstaalmatten met eventueel schuttingpalen en bevestigingsmiddelen eenvoudig via onze website. Uw bestelling leveren wij met onze eigen bezorgdienst door heel Nederland. Komt u liever langs om de bouwstaalmatten zelf op te halen? Dit is zeker mogelijk, u bent hartelijk welkom op ons bedrijf in Achterberg.

Gaasmatten

Gaasmatten van Haagjekopen zijn stuk voor stuk van A-kwaliteit betonijzer. Maak ook een stijlvolle betongaas schutting voor uw tuin! Heeft u vragen over onze gaasmatten of vragen over een betongaas schutting? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee!