Betongaas schutting

Een betongaas schutting is makkelijk te maken en vrijwel door iedereen uit te voeren. Steeds vaker kiezen consumenten en architecten voor een groene erfafscheiding. Zo'n groene erfafscheiding is eenvoudig te creëren met een schutting van betongaas. Er zijn veel mogelijkheden die voor elke tuin toepasbaar zijn. Op deze pagina vindt u alle artikelen die u kunt gebruiken voor het maken van de schutting, zoals palen, betongaas, bevestigingsmateriaal en Hedera klimplanten. Als u niet wilt wachten tot uw schutting begroeid is en direct meer privacy wenst kunt u ook kiezen voor natuurproducten op rol, zoals heidematten, wilgenmatten of boomschorsmatten. Deze matten zijn kant en klaar en kunt u bevestigen tegen uw schutting.

Wat is een betongaas schutting?

Een betongaas schutting wordt gemaakt van gaas wat in de meeste gevallen tussen houten palen wordt bevestigd. De doorzichtige schuttingen worden gekenmerkt door een natuurlijke en industriële uitstraling. Een schutting van betongaas is een eenvoudig te monteren, betaalbare en stevige tuinafscheiding. In ons assortiment vindt je verschillende betongaas uitvoeringen, zoals onbehandeld en gegalvaniseerd betongaas. Het is mogelijk om een ‘kale’ schutting in uw tuin te plaatsen, maar daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een schutting met extra begroeiing. De Hedera Helix Hibernica plant is de meest gekozen plant voor het laten begroeien van een schutting van betongaas. Deze planten zullen zich helemaal rondom het betongaas manoeuverren, waardoor u door middel van deze groene tuinafscheiding voor extra privacy zorgt in uw tuin.

Waaruit bestaat betongaas?

Betongaas wordt ook wel bouwstaalmatten genoemd en deze bestaan over het algemeen uit staal of ijzer. De bouwstaalmatten zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. De ijzeren staven in de bouwstaalmatten zijn aan elkaar gelast en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Voor meer informatie over een betongaas schutting is het vanzelfsprekend altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij kunnen je voorzien van advies op maat.

De voordelen van betongaas

Het liefst heeft u natuurlijk dat uw nieuw geplaatste schutting zo lang mogelijk meegaat. Het voordeel aan betongaas schutting is dat deze zeer duurzaam is en een geruime tijd meegaat. In ons assortiment vindt u tevens gegalvaniseerd betongaas. Gegalvaniseerd betongaas is bestand tegen roestvorming en dit is ideaal bij betongaas schuttingen die onderhevig zijn aan zware weersomstandigheden. Wanneer u op zoek bent naar een duurzame tuinafscheiding waar u voorlopig mee vooruit kunt dan raden wij u aan om te kiezen voor een schutting van betongaas.

Het plaatsen van de schutting

Wanneer u aan de slag wilt gaan met het plaatsen van een betongaas schutting dient u te beschikken over de volgende benodigdheden: hardhouten palen, gaaspaneelklemmen en eventueel een grondboor voor het maken van de gaten. Voordat u de palen in de grond plaatst raden wij aan om gaten van 20-25 cm diep te graven. De palen dienen om de 150 cm geplaatst te worden. Zodra u de palen in de grond heeft geplaatst kan u het betongaas aan de palen bevestigen door gebruik te maken van gaaspaneelklemmen. Wij raden aan om in totaal vier gaaspaneelklemmen te gebruiken. Mocht u een overschot hebben aan betongaas dan is dit gemakkelijk bij te knippen.

Bestellen bij Haagjekopen.nl

Alle benodigdheden voor het maken van een schutting van betongaas koopt u bij Haagjekopen.nl. U kiest zelf de maten van uw schutting en bestelt het eenvoudig samen met schuttingpalen en de bevestigingsmiddelen in onze webshop. Naar keuze kunt u de betongaas schutting zelf ophalen of laten bezorgen met onze eigen bezorgdienst. Voor meer informatie over een betongaas schutting kan u altijd contact met ons opnemen voor advies op maat.